Cine suntem noi?

Salut. Ne bucurăm că eşti aici şi, pentru că eşti curios să descoperi cum a luat naştere „un an de”, poţi să dai scroll să citeşti povestea noastră mai jos. Mulţumim.

Eu sunt Alex şi împreună cu Chia-Chia (jumătatea mai creativă a cuplului, partenera, iubita şi soţia mea :D) am pus la cale acest kit pentru toţi cei care, la fel ca şi noi, au nevoie de o soluţie pentru a nu lăsa monotonia, stresul zilnic şi lipsa creativităţii să le afecteze relaţia.

În cadrul perioadei de carantină am surprins-o pe Chia-Chia cu 25 de bileţele „cu întâlniri” pe care le puteam face în casă. Regula era, ca în fiecare început de săptămână să alegem un bileţel, apoi timp de o săptămână aveam timp să facem activitatea notată pe bileţel; împreună, musai.

activitati ideale de cuplu

Nu toate ideile au fost în zona noastră de confort, dar ne-am propus să le ducem la bun sfârşit şi s-au dovedit a fi cele mai faine experienţe din cadrul carantinării.

Aşa ne-am gândit că dacă noi ne-am descurcat, oricine poate. Am povestit mai departe despre iniţiativă prietenilor apropiaţi, care ne-au preluat exemplul şi şi-au creat propriile bileţele, în timp ce ne-am mobilizat noi să creăm aceste cutii, să creăm site-ul şi tot design-ul kit-ului.

Primii clienţi au fost, desigur, cei apropiaţi nouă, care s-au declarat încântaţi de produs şi ne-au oferit acel imbold de a duce la cât mai multă lume acest produs. Ne bucurăm că a ajuns la tine 😀 şi suntem convinşi că-ţi va fi de mare folos. Nu uita să verifici aici că ai adăugat produsul în coş, iar pentru orice detalii sau pentru reviews, ne găseşti pe social media sau la telefon/mail.

Îţi mulţumim că ai încredere în noi, şi te răsplătim cu multe zâmbete (chiar dacă nu ne vezi).

Să avem doar momente minunate alături de cei dragi nouă.

Un an de intalniri

activitati ideale de cuplu