Uncategorized

Încearcă asta pentru o întâlnire sexy acasă

Este destul de ușor să ajungi să te simți super confortabil cu partenerul/partenera într-o relație de lungă durată, cu toții știm asta. Ca să ieșiți din acest confort/monotonie, puteți să faceți ceva împreună în casă. Acest lucru vă va ajuta să mențineți o legătură puternică. În plus, vine și ca o provocare pentru că încercați lucruri noi. Iar dacă nu știți de unde să începeți, nu vă îngrijorați, de asta suntem noi aici. Așa cum spune titlul, puteți începe cu o seară super sexy acasă.

Renunțați la cina piperată din oraș și răsfățați-vă unul pe celălalt acasă.

Uitați de restaurantele elegante și comandați mâncarea favorită, după care dedicați seara (sau după-amiaza) descoperind lucruri noi despre voi. Această idee este chiar uimitoare dacă în ultima vreme viața voastră sexuală a intrat într-o rutină (plictisitoare de-a dreptul mai bine zis). E interesant, de asemenea, dacă ea a devenit mamă de curând, sau dacă vă confruntați cu alte schimbări fizice majore și observați că sexul nu se mai simte la fel.

Aflați toate locurile unde partenerul/partenera se excită.

Spre deosebire de ce spun romanele de dragoste sau alte cărți erotice, nu există un loc magic care să funcționeze pentru toată lumea. La fel ca în alte lucruri sau acțiuni, în sex, există anumite puncte mai comune, dar nu există un „buton” special sau un loc pentru un orgasm garantat.

Dacă deja cunoașteți acel loc, folosiți timpul pe care îl aveți pentru a găsi și alte locuri. Ele există, promitem! S-ar putea să descoperiți că simpla mângâiere a spatelui partenerului cu părul îl înnebunește! Sau senzația pe care o simți atunci când îți masează sânii, sau când simțiți unghiile pe coapse..

Încercați următoarele lucruri:

Dezbrăcați-vă amândoi (ori asta, ori în lenjerie intimă)

Rugați-vă partenerul/partenera să se întindă pe jos. Începeți din vârful capului. Atingeți, mângâiați, sugeți, lingeți, zgâriați, gâdilați, ciupiți, masați etc. Toate acestea folosind mâinile, gura, dinții, limba sau chiar jucării. Când ajungeți la picioare și ați terminat, rugați-vă partenerul/partenera să se întoarcă pe partea cealaltă și începeți din nou explorarea.

Când ați terminat, schimbați pozițiile.

E rândul tău se te lași explorat. Oferă și un feedback pe măsură ce înaintează. Ce se simte bine? Ce nu?

Există doar trei reguli:

  1. Pune întrebări în permanență, cum ar fi: „Cum te simți?” sau „E bine când fac așa?”. Urmărește tot timpul reacția partenerului/partenerei. Vezi ce expresii au, cum respiră, limbajul corpului. Dacă vezi că începe să geamă, doar continuă. S-a încordat sau a făcut o față neobișnuită? Întreabă de ce. Ar putea fi un semn că ceva s-a simțit prea bine, până la punctul în care aproape că doare… sau deloc bine. Vezi dacă trebuie mai încet, sau mai tare.
  2. Nu atingeți organele genitale. Amândoi știți deja că sunt delicioase. Scopul serii este să descoperiți alte părți ale corpului care sunt foarte sensibile.
  3. Nu vă faceți griji pentru orgasm. Știm că este greu să ajungeți la orgasm. Dar puteți să vă propuneți ca acesta să fie scopul. E totul ok, da, se poate. Ar putea suna cam așa: „găsește noul punct x al partenerului/partenerei.”, sau ceva de genul. Ideea e să vă concentrați pe corpul celuilalt pentru a putea găsi acel nou loc al plăcerii maxime.

În principiu, sunteți limitați doar de imaginația voastră. Încă un lucru foarte important: nu vă grăbiți. Această nouă experiență este menită să aducă un suflu nou de intimitate, aventură și satisfacție în viața voastră sexuală. Luați-o ușor!

Până la urmă, dacă mergeți la cină ar fi durat mult mai mult!

Dacă totuși nu aveți timp, explorați doar o parte a corpului și lăsați restul pe data viitoare. Nu veți regreta.

Când ați terminat amândoi, fie alegeți să mergeți la somn, fie către orgasm. Alegerea e a voastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *