Uncategorized

Top jucării sexuale (Unande.ro)

Pentru început trebuie să recunoaștem că nouă ne plac mult jucăriile sexuale. Nu vă pot rezolva toate problemele legate de sex sau legate de relație, dar pot face multe altele! Vom vedea în continuare cum.

Aproape 40% dintre cupluri folosesc jucării în timpul sexului. Există motive întemeiate:

Jucăriile sexuale: cresc excitația, ușurează experiența orgasmului, îmbunătățesc satisfacția sexuală în general, adaugă ceva nou vieții tale sexuale. Folosirea unei jucării sexuale cu partenerul/partenera este o modalitate sexy și distractivă de a pipera puțin lucrurile și de a ieși din zona de confort.

Ce face ca jucăria sexuală a unui cuplu să fie grozavă?

Nu credem că există un răspuns clar, dacă ne gândim la obținerea plăcerii maxime. Știm doar că fiecare jucărie se încadrează în cel puțin una din cele trei categorii:

  • Concepute să fie folosite în timpului sexului penis în vagin.
  • Ușor de folosit în timpul oricărui tip de sex.
  • Pentru a crește plăcerea pentru unul sau ambii parteneri.

Ce să cauți la jucăriile sexuale pentru cupluri?

Cea mai importantă caracteristică a oricărei jucării sexuale este dacă o vei folosi! Dacă vezi jucăria și îți spui că nu prea ai vrea să o folosești, treci mai departe și caută altceva. După ce alegeți, folosiți doar jucării fabricate din materiale sigure pentru corp, cum ar fi 100% silicon, plastic dur de tip ABS, sticlă sau 100% oțel inoxidabil.

Cel mai bun mod de a face asta este de a cumpăra de la un producător de încredere, care oferă garanție și pune accent pe sănătatea clienților. Următoarele jucării se încadrează în aceste standarde. În plus, toate sunt rezistente la apă și reîncărcabile. Asta pentru a te putea distra în mai multe moduri și pentru a economisii și bani (bateriile sunt foarte scumpe).

Iată selecția noastră:

Uberlube

Nu e întâmplător că acest lubrifiant foarte practic și hot se află în fruntea listei. Lubrifiantul cu silicon oferă o senzație de neuitat atunci când există contact piele pe piele. Doar gândiți-vă: masturbare, sex oral și actul sexual în sine. Uberlube rămâne alunecos, indiferent cât timp durează acțiunea. În plus, nu pătează. Este foarte bun dacă ai pielea sensibilă, inodor și fără gust. Doar să nu-l folosiți cu jucării.

Ulei excitant

Este un amestec de uleiuri esențiale te ajută să te pui rapid pe treabă, fiind perfect pentru serile în care partenera este gata de acțiune, dar tu nu ești. Sau când aveți chef de prostioare, dar timpul nu vă permite din diferite motive. În plus, vă va ajuta să ajungeți la orgasm mai ușor. Ingredientul activ este uleiul de scorțișoară, deci nu o să ardă.

O „mână” de ajutor

Aceste jucării se simt uimitor și oferă o masturbare de zile mari. Sunt foarte ușor de folosit și curățat după ce momentul culminant a fost atins. De asemenea, o poți lua cu tine atunci când călătorești.

Inel vibrator pentru penis

Acesta este jucăria supremă pentru un cuplu. Ajută purtătorul să reziste mai mult în timpul actului, iar pe parteneră să experimenteze orgasmul mai rapid.

Paletă + dildo

Ambele într-un singur obiect, exact!

Siliconul este foarte moale și rămâne rece, înainte de a lovi pe altcineva cu el, încercați pe voi pentru a vedea câtă forță trebuie să aplicați.

Didlo

Datorită siliconului neted, designului simplu și a opțiunilor de mărime, este unul dintre cele mai folosite vibratoare. Se poate folosi și cu un inel vibrator.

Mai există și hamuri, pături din materiale speciale (pentru că sexul poate deveni murdar), sau kituri de prindere dacă doriți să vă legați de pat partenerul/partenera.

Sexul este cel mai intim, interesant și satisfăcător cadou pe care îl poți oferi. Indiferent de ocazie, sexul nu se demodează. Arată persoanei iubite cât este de importantă este intimitatea și oferă o jucărie sexuală pentru aventuri noi de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *